Affärsmässig kundchef med intresse för fastighetsbranschen

Hogia Fastighetssystem AB

Hogia Fastighetssystem AB ingår i Hogia-gruppen och erbjuder ett komplett systemstöd för fastighetsbranschen. Med 35 års erfarenhet tillhandahåller vi användarvänliga lösningar för hela fastighetsadministrationen och gör vardagen enklare och mer effektiv för både fastighetsägare och hyresgäster.

Är du intresserad av att utveckla våra kunder inom fastighetsbranschen?

Om tjänsten

Som kundchef ansvarar du för våra kunder. Det innebär att proaktivt utveckla och driva arbetet mot våra kunder, vi ska alltid ligga steget före! Du utvecklar processer, optimerar och effektiviserar arbetssätt för att öka kundnöjdheten – allt för att förbättra vårt erbjudande. Du har personalansvar för en person, supportansvarig, och är övergripande ansvarig för supportverksamheten. Du ansvarar för budget och rapporterar till bolagschefen.

I rollen som kundchef har du stor möjlighet att göra skillnad och tillsammans med ditt team säkerställa att Hogia fastighetssystem fortsätter att utvecklas positivt med nöjda kunder och bra resultat. Du ansvarar för att utveckla det befintliga kundvårdsprogrammet och arbetar aktivt för att öka säljfokus inom supportverksamheten. En viktig del av arbetet är att besöka våra kunder och då dessa finns i hela landet förekommer resor regelbundet.

Vem är du

Du är kundorienterad och drivs av att leda, utveckla och förändra för att nå resultat. Du är en engagerad ledare som motiverar, vågar ställa krav och inte räds att kavla upp ärmarna och visa vägen framåt. Du är lyhörd mot både kunder och medarbetare och har lätt för att skapa goda relationer. Då du har mycket kontakter både internt och externt är det viktigt att du kommunicerar väl både i tal och skrift. Vidare är du är strukturerad och mån om att analysera, följa upp och utveckla ditt ansvarsområde.

Du har erfarenhet av B2B relationer, förhandlingar och har antagligen erfarenhet av försäljning. Troligtvis har du erfarenhet av att leda andra som har personalansvar. Du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom HR eller ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Hogias system. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

På Hogia arbetar vi långsiktigt, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationen till våra kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 37 år sedan. Idag är vi 600 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100% %
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-11-28
Sista ansökningsdag
2017-12-28
Kontakt
Linda Falk, 0303-68893Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan