Har du kunskap inom lön och vill arbeta kundnära?

Hogia PA-system AB

Vi rekryterar nu till vår centrala lönesupport där vi arbetar på uppdrag av Hogias olika branschbolag. Nu söker vi dig med lönekunskaper som vill arbeta i en kundnära roll.

Hogia är i stark tillväxt och vi vet att vår framgång är beroende av att vi lyckas hitta kunniga och engagerade medarbetare. Våra medarbetares kompetenser, olika erfarenheter och perspektiv är avgörande för att skapa det innovativa klimat som krävs för en långsiktig framgång. Vi hoppas att du vill vara med på vår spännande resa!

Om tjänsten

Du kommer inledningsvis att få en gedigen introduktion som innefattar både utbildning i våra personal- och lönerelaterade system samt även vissa tekniska utbildningar vilket gör dig väl rustad att hjälpa Hogias kunder. Kunderna vänder sig till oss i första hand med kvalificerade frågor relaterade till löneprocessens olika delar kopplade till vårt lönesystem. För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service krävs det att vi som arbetar i kundsupporten ständigt håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Därför arbetar vi kontinuerligt med utbildning, kompetensutveckling och tar hjälp av varandra inom bolaget såväl som av den breda kompetens som finns inom Hogia-gruppen. När du har blivit varm i kläderna så kommer du att få ta ansvar för att leda och fördela uppdragen i supporten samt hålla utbildningar för nyanställda i vår interna kundserviceskola. Möjligheten att i ett tidigt skede få ta ansvar tror vi är ett vinnande koncept inför framtida karriärmöjligheter inom Hogiagruppen. 


Är du vår blivande kollega?

Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning inom löneområdet. Har du redan kunskaper i Hogias lönesystem så är det meriterande. Det är viktigt att du har ett tekniskt intresse och viljan att lära mer. För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad och ansvarstagande samt kommunicerar väl i tal och skrift. Då arbetet i många fall kan vara händelsestyrt är flexibilitet och samarbetsvilja viktiga egenskaper.

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har gemensam fredagsfrukost och stödjer flera olika sociala aktiviteter bland annat vår egen löparklubb, konstförening och kör. 

Vi arbetar med löpande urval. Kontakta oss gärna om du har frågor. Välkommen in med din ansökan!

Om Hogiagrupen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-11-28
Sista ansökningsdag
2018-01-01
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303-66616Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan