Senior .NET utvecklare

Hogia Accounting Products AB

Hogia Accounting Products utvecklar programvaror för företagaren och för redovisnings- och revisionsbranschen. Det handlar om produkter för arbete med bokslut, deklaration, analyser, rådgivning och revision, d.v.s. de programvaror vi utvecklar är de som tar vid där bokföringen slutar.

Vill du vara med och förvalta och utveckla våra kärnprodukter?

Tjänsten

Vi har en gedigen programportfölj som påverkas av att det ständigt sker förändringar inom lagar/praxis. Till detta kommer den spännande utmaningen att anpassa oss efter våra kunder ändrade arbetssätt som ger nya möjligheter. Vi är 6 utvecklare, 8 produktspecialister och en Scrum Master som arbetar i agila team med snabba tvåveckorssprintar. Vi arbetar med kraftfulla Windowsprodukter som successivt byggs om till webhybrider, samt har nya web-projekt på gång.

Just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin, med utveckling av nästa generations molnprodukter. Som utvecklare hos oss arbetar du både med desktop- och med webbutveckling och ges möjlighet att lära dig nytt och utvecklas.

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du som söker har flerårig erfarenhet från att arbeta med C#.NET. Du har tidigare arbetat med desktop-utveckling. Du har arbetat med Winforms, WPF, WCF och SQL.

Det är meriterande med kunskap inom Continuous Integration, integrationer, rest api och agila utvecklingsprocesser.

För att trivas hos oss tror vi att du uppskattar struktur och ordning samt trivs med att arbeta nära kravställare. Du delar gärna med dig av kunskap inom teamet och bidrar till gruppens gemensamma utveckling. Vi som jobbar här är ett engagerat team som har kul ihop, är prestigelösa samt har högt i tak när det gäller att få påverka saker.

Vårt kontor är beläget i Gårda i Göteborg och vi har huvudkontor i Stenungsund. Hogia satsar långsiktigt på sin personal och håller hög nivå på kompetenser genom att driva anpassade utbildningar som ofta sker i Stenungsund.

Varför Hogia?

Att arbeta inom Hogia innebär att man blir delaktig i en större grupp av duktiga utvecklare som gärna delar sig samt att man får ta del av en stark utbildningskultur inom teknik och utveckling. Vi arbetar aktivt med ergonomi, hälsa och för ett sunt och trevligt arbetsklimat där vi har en jämn könsfördelning.

Ansökan

Vi arbetar löpande med att gå igenom de ansökningar vi får in, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Söker gör du enkelt med din Linkedinprofil, inget CV behövs. Har du några som helst frågor, tveka inte att kontakta Linda Falk på 0303-68893 eller linda.falk@hogia.se

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Göteborg
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-11-23
Sista ansökningsdag
2017-12-23
Kontakt
Linda Falk, rekrytering, 0303-68893Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan