Har du ekonomikunskaper och vill hjälpa kunder varje dag?

Hogia Handelssystem AB

Hogia Handelssystem AB, ingår i Hogiagruppen och erbjuder administrativa lösningar anpassade för handelsbranschens behov. Vi har lång erfarenhet av våra kunders arbetsflöden och en djup kompetens i hur branschen fungerar. Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen och personlig utveckling i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap.


Om tjänsten

Vi behöver förstärka vår supportorganisation och söker nu en kollega till vår kundservice. Du kommer att arbeta med användarstöd och rådgivning över telefon, mail och webb till våra kunder gällande Hogias Ekonomisystem och vårt butiksdatasystem Hogia Retail. Frågorna varierar från enklare användarfrågor till komplexa felsökningar i programmen. En tjänst hos oss kan komma att beröra många olika arbetsområden så som support, konsultationer, projektledning, utbildning och presale.  Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete med stora personliga utvecklingsmöjligheter i Hogia-gruppen. På sikt finns möjligheter att arbeta tex som konsult eller med driftsättning. 


Är du vår nya kollega?

Vi tror att du är en utåtriktad och social person som har arbetat några år med ekonomi. Kanske har du jobbat i ett mindre företag där du har kunskap om flera delar i företaget och har en förmåga att tänka helhetsmässigt. Det är viktigt att du har god förståelse för ekonomiska flöden för att kunna förstå och hjälpa kunden på bästa sätt. Du bör ha ett flexibelt förhållningssätt och är intresserad av att både lära och att lära ut. 

Då arbetet till viss del är tekniskt innebär det att du bör vara intresserad av teknik eller i alla fall nyfiken på att lära dig. Meriterande är om du har arbetat inom handel och är van vid att ha kundkontakt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hoppas att du vill bli en del i vårt härliga gäng!

Stämmer detta in på dig så ska du söka denna omväxlande och roliga tjänst!


Att jobba hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 37 år sedan. Idag är vi 625 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020.

Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Följ oss gärna i sociala medier för att få en inblick i vår vardag!

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Bland annat har vi en egen löparklubb - Hogia Running Club, en egen kör - "In Voice" och en egen konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier.


Om Hogia

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-11-23
Sista ansökningsdag
2017-12-23
Kontakt
Caroline Hertin, 0303-66792Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan