Supportspecialist inom lön/HR

Hogia Enterprise Solutions AB

Har du kunskap inom löneprocesser och söker en ny utmaning där du får arbeta med komplexa systemlösningar och frågeställningar?

Att du tycker om att ge service och lösa våra kunders problem, i kombination med att du har ett tekniskt intresse, är något av det som du vill kunna få användning av i ditt arbete.

Det kommer du att få möjlighet till i ditt nya jobb här på Hogia, och genom det göra skillnad för våra kunder – varje dag.

Hogia Enterprise Solutions AB med placering i Stenungsund är ett företag inom Hogia-gruppen som riktar sig till större företag, byråer och Shared Service Centers med komplexa systemlösningar. Vi står nu inför spännande utmaningar och stark tillväxt. Följ med på vår utvecklingsresa!


Om tjänsten

Våra kunder vänder sig till oss i första hand med frågor som kräver djup teknisk systemkunskap samt med kvalificerade frågor relaterade till löneprocessens olika delar. De förväntar sig svar som är välgrundade och precisa.
En vanlig dag på jobbet hanterar var och en av oss en handfull ärenden, flera kräver noggrann efterforskning och analys innan vi kan återkomma med svar. I arbetet använder vi varandra som bollplank och utnyttjar dessutom den breda kompetens som finns inom övriga koncernen.

Detta kräver att vi som arbetar med supportfrågor ständigt håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Att förstå deras vardag och möta dem i deras problemställningar ger oss möjligheten att göra skillnad, varje dag. Det är en av många anledningar till att vi tycker så mycket om vårt arbete.


Är du vår nya kollega?

Du kommer att ha mycket kontakt med såväl oss andra på Hogia som med våra kunder. Därför är det viktigt att du har lätt för att skapa förtroende samt att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Eftersom syftet med tjänsten är att hjälpa och utveckla våra kunder är det också viktigt att du är pedagogisk och tålmodig. Du trivs bäst i en roll där din förmåga att lösa problem och ge service kommer till sin rätt. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att förstå bakomliggande processer i våra system.

Vi söker dig som har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom lön. Du har kunskap inom löneprocessens alla delar, och har du erfarenhet från att arbeta med våra produkter är det meriterande.

Vill du veta mer om den här tjänsten, och stämma av om det skulle kunna vara rätt steg för dig, eller helt enkelt vill veta mer om hur det är att arbeta på Hogia, så tveka inte att höra av dig!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Följ oss i sociala medier för att få en inblick i vår vardag.


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-11-14
Sista ansökningsdag
2017-12-14
Kontakt
Caroline Hertin, 0303-66792Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan