HR-Konsult/Produktspecialist

Hogia Byggsystem AB

Hogia Byggsystem, en del av Hogiagruppen, erbjuder branschanpassade helhetslösningar inom ekonomi- löne- och personalhantering för byggsektorn. Vi har kunder i hela Sverige och vår styrka ligger i ett integrerat administrativt flöde som effektiviserar processerna hos våra kunder. 

Om tjänsten

Som konsult är du en av våra fyra produktspecialister. Det är ett utvecklande och varierat arbete som ställer höga krav på flexibilitet och problemlösningsförmåga. Du kommer att utmanas och lära dig nya saker varje dag.

Stort fokus ligger på att konsultera och utveckla våra kunders befintliga och nya lösningar för att få full kontroll på sina projekt – fakturering och uppföljning. Detta medför att ha en helhetssyn på de delar som innefattas i form av tid och applösningar som en central del för att samla data som möjliggör en effektiv process för lönekörning samt fakturering/uppföljning till sina projekt. Rollen fokuserar på HR flödet men med fördel är man intresserad och/eller insatt i en helhet hos kund där även ekonomi innefattas – speciellt projektredovisning.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hjälpa både nya och befintliga kunder att på bästa sätt komma igång med nya lösningar, sätta upp system och utbilda deras anställda. Du kommer också att vara ett stöd till våra säljare när de behöver hjälp på kontoret men kan även följa med som expertstöd på deras kundbesök. Ibland kan 3:e linjens support bli aktuellt när kollegorna i supporten behöver hjälp med komplicerade ärenden. Det huvudsakliga arbetet sker från vårt huvudkontor i Stenungsund men vi tror att du även kommer att ha ca 2-3 resdagar per månad.  

Vi är ett gott gäng, med högt i tak, ett öppet klimat och har stor respekt för varandras kompetens. Vi når våra mål genom att ha en bra balans mellan individuella prestationer och ett gott samarbete. Hos oss får du möjlighet att lära av mycket kompetenta och branscherfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling inom våra produkter och gällande regelverk för att på bästa sätt kunna hjälpa kunderna i vår bransch. Det är en spännande arbetsplats i en miljö präglad av snabbhet och entreprenörskap. Du ges goda möjligheter att få ta ansvar och utvecklas ifrån att vara produktspecialist till att bli en mer övergripande affärskonsult både inom lön och ekonomi på sikt.

Är du vår nya kollega?

Som person tror vi att du är en lagspelare som har lätt för att kommunicera på ett förtroendeingivande sätt. Du har lätt för att lära ut, håller ditt ord och ger dig inte förrän du har hittat en lösning på ett problem. Du är ansvarstagande har en egen drivkraft att lära dig nytt och utvecklas i din roll.  

Vi söker dig som har:

  • Förståelse för flöden mellan systemlösningar
  • Erfarenhet av lönesystem och löne- och HR relaterade frågor
  • Eftergymnasial utbildning inom teknik och/eller HR området
  • Meriterande är teknisk kompetens inom SQL, databaser och förståelse för integrationer, uppsättning och anpassning av system.


Välkommen in med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Följ oss gärna på LinkedIn, Facebook och Instagram för att få en inblick i vår vardag!


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-11-09
Sista ansökningsdag
2018-03-04
Kontakt
Caroline Hertin, Talent Acquisition, 0303-66792Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan