Vill du arbeta med support inom elektronisk fakturahantering?

Hogia Performance Management AB

Hogia Performance Management AB, en del av Hogiagruppen, marknadsför, säljer och supporterar flödeslösningar inom ekonomiområdet för att effektivisera sina kunders administrativa rutiner. Flödet är helintegrerat med Hogias ekonomi- och affärssystem. I vårt verksamhetsområde Fakturacirkeln ansvarar vi för produkterna Approval Manager, Approval CE och eInvoice.

Om tjänsten

Vår kollega Christoffer har gått vidare till nya utmaningar inom Hogiagruppen och vi söker därför en serviceinriktad problemlösare som vill bli en del i vårt supportteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att via mail och telefon hjälpa våra kunder med deras frågor kopplat till vårt elektroniska fakturahanteringssystem Hogia Approval Manager och eInvoice. Frågorna kan vara allt från användarfrågor till mer komplexa problem som kräver djupare felsökning. För att lösa uppgiften kan du ibland behöva kontakta produktägare för vår utvecklingsverksamhet. I teamet är vi fyra kollegor som hjälps åt för att tillsammans ge kunderna den bästa tänkbara service. Vi hjälper även våra säljare med specialiststöd samt test av nya versioner.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som exempelvis, IT-ekonom, ekonom eller liknande. Du är tekniskt kunnig och har kunskap inom ekonomi, antingen från arbetslivserfarenhet eller studier. Vi ser gärna att du kunskaper inom SQL samt tidigare erfarenhet från att arbeta med support. Vidare har du en förmåga att kommunicera med våra kunder på ett pedagogiskt sätt. Som person tror vi att du är nyfiken, tycker om att ha roligt på jobbet och trivs bra med kundkontakt. Det är också önskvärt att du på sikt vill ta ett större ansvar som supportansvarig.

Vad erbjuder vi?

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, i vår relation till våra medarbetare och till kunder. I den här rollen får du vara med och bygga vidare inom ett spännande område där vi genom våra lösningar skapar förutsättningar för ett hållbart företagande och en effektivisering av administrationen för våra kunder. Dina kollegor har djup kunskap och kompetens inom elektronisk fakturahantering och din kompetens kommer att stärka oss ytterligare. Du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar men också vara med och påverka vägen framåt. Vi erbjuder ett arbete i en liten och växande verksamhet men med tryggheten, kunskaperna och erfarenheterna i en stor koncern. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Låter det intressant? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-10-11
Sista ansökningsdag
2017-11-19
Kontakt
Jenny Cedervall, rekryterare, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan