Säljare

Hogia Performance Management AB

Hogia Performance Management AB, en del av Hogiagruppen, marknadsför och säljer elektronisk fakturahantering som är en flödeslösning för att effektivisera företags administrativa rutiner. Flödet är helintegrerat med Hogias ekonomi- och affärssystem vilket gör att Hogia kan erbjuda en unik produkt på marknaden. Kunderna består till majoriteten av bolag som redan har en relation till något av Hogiagruppens bolag. Vi ser en tydlig trend på marknaden att efterfrågan på elektroniska tjänster ökar och nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa. 

Om tjänsten
I rollen som säljare på Hogia Approval kommer du vara den som ansvarar för aktiviteter som ökar vår kundbas och att vi når uppsatta mål. För att lyckas med detta kommer du att arbeta med egen bearbetning av kunder såväl som att stötta säljare i andra Hogia-bolag för att få in affärer. Du kommer främst kontakta Hogias befintliga kunder som finns i flertalet branscher i hela Sverige. Din vardag kommer att innehålla egen telefonbearbetning av utvalda kunder, webvisningar, interna utbildningar, mässor, frukostseminarier och kundbesök. Vi räknar med att du till stor del kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Stenungsund men vara på resande fot 1-2 dagar per vecka. 

På Hogia Approval är vi ett sammansvetsat team som alla sätter stort värde i att få vara med att påverka verksamheten framåt. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. 

Är du en blivande kollega?
Vi söker dig med energi och driv, som trivs i en utåtriktd roll. Du är duktig på att kommunicera och har även en förmåga att bygga relationer på distans, via telefon och web. Som person drivs du av och har erfarenhet av att nå uppsatta mål och ser en fördel i att få ta ett stort eget ansvar för ditt arbete. Vi verkar i en föränderlig miljö och du behöver därför ha en flexibel inställning. Då arbetet innebär samarbete med andra Hogiabolag ser vi att du har lätt att anpassa dig till nya miljöer och samarbeta med kollegor. Vi tror att du har ambitionen att ta ett större ansvar på sikt. Kanske har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller försäljning. Vi tror också att du har förståelse för fakturahantering och systemlösningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Idag är vi 600 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-09-21
Sista ansökningsdag
2017-10-21
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan