Innesäljare

Hogia Infrastructure Services AB

Hogia Infrastructure Services AB tar hand om dina applikationer och förenklar det administrativa arbetet ytterligare med tjänsten Hogia Cloud. Alla tjänster samlas under ett och samma tak. Hogia Infrastructure Services levererar en helhetslösning som ansvarar för IT-funktioner bl. a. backuper, installationer och uppgraderingar av våra kunders Hogia-applikationer. Allt sker givetvis med säkerheten i fokus. Tjänsten Hogia Cloud gör det möjligt för dig att arbeta från alla datorer med internetuppkoppling, oavsett Mac eller PC, närhelst på dygnet och var du än befinner dig i världen. Läs mer på: www.hogia.se/iss 

Om tjänsten

I rollen som innesäljare på Infrastructure Services arbetar du i ett team om tre personer. Dina huvudsakliga uppgifter är orderhantering och försäljning till befintliga kunder som i dagsläget har någon Hogia-applikation. Du presenterar Hogias driftslösning, svarar på kundens frågor, ansvarar för att ta fram offerter och sköter kommunikation med kunden tills dess att affären är avslutad. Du kommer dagligen att samarbeta med kollegor från andra Hogia-bolag gällande gemensamma kunder så det är viktigt att du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Hogia är ett kunskapsintensivt företag som sätter individens möjlighet att ta ansvar och utvecklas i fokus. Vi tror att en framtida utvecklingsmöjlighet för dig är att växa in i en roll med eget resultatenhets- och personalansvar.

Är du en blivande kollega?

För att trivas på Hogia, och lyckas i rollen som innesäljare behöver du ha tidigare erfarenhet av kundservice och försäljning. Du är förtroendeingivande, kommunicerar väl och trivs med att arbeta med telefonen som ditt främsta redskap. Vidare är det positivt om du har ett teknikintresse och erfarenhet från IT-branschen. Du har energi, uthållighet och drivs och av att nå uppsatta mål och ser en fördel i att få ta ett stort eget ansvar för ditt arbete. 

Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 35 år sedan. Idag är vi 625 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kika gärna på filmen: Hogia rekryterar - Vi fokuserar på utveckling

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter och träning. Vi har en running club, utomhusträning, yoga, en konstförening och en egen kör ”Hogia Invoice”. Vi har också gemensam fredagsfrukost.


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-09-26
Sista ansökningsdag
2017-10-25
Kontakt
Jenny Cedervall, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan