Vill du arbeta med försäljning mot redovisnings- och revisionsbranschen?

Hogia Redovisning & Revision AB

Hogia Redovisning & Revision AB, ett bolag inom Hogia-gruppen, är en leverantör av programvaror och tjänster till byråer som vill erbjuda det bästa till sina kunder. Vi har i över 20 år varit en av de ledande programleverantörerna på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar, anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Vi ligger i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till förändringar i lagar, rekommendationer och regelverk. 

Nu behöver vi förstärka vår säljorganisation som arbetar med nya kunder och söker en affärsorienterad kollega som är driven, målinriktad och som vill utvecklas och växa tillsammans med oss.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med konsultativ försäljning till våra kunder inom redovisnings- och revisionsbranschen. Via kampanjer och mässor skapas leads som följs upp med samtal och kundbesök där du träffar byråns beslutsfattare. Din primära målgrupp är våra större kunder. Under högsäsong är det ca 2-3 resdagar i veckan med kundbesök, seminarier och mässor. Tillsammans med teamet arbetar du för att strategiskt vidareutveckla försäljningen. Vi som arbetar här är ett gott gäng som motiveras av att hjälpa våra kunder att få ett effektivare arbete med smarta lösningar som deras kunder i sin tur har stor nytta av. 

Vem är du?

Vi söker dig som är självgående med ett driv och intresse för att skapa och utveckla affärer. Du trivs i en konsultativ och rådgivande roll där din kunskap och förståelse för bl.a. ekonomiska flöden kommer till nytta. Med din positiva inställning och förtroendeingivande sätt har du lätt för att skapa goda relationer. Med fokus på kund jobbar du lösningsorienterat och pedagogiskt. Du har erfarenhet av försäljning, avtalsförhandlingar och kundmöten. Vi ser gärna att du vill växa och utvecklas tillsammans med oss och tror att du inom ett par år vill axla ett större ansvar. 

Att jobba hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små snabba steg. Så har vi gjort sedan starten för 37 år sedan. Idag är vi 625 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-09-13
Sista ansökningsdag
2017-10-29
Kontakt
Jenny Cedervall, rekryterare, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan