Junior säljare

Hogia HR Products

Hogia HR Products ansvarar i Hogia-gruppen för att driva utveckling av mjukvara inom HR och lön. Vi har en bred produktflora inom windows- och webbprodukter och även moln och mobilappar. Just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin, med utveckling av nästa generations molnprodukter.

Har du driv, mod och kreativitet? Vi söker nu en riktigt vass junior säljare som vill vara med och utveckla vår säljverksamhet. 

Om tjänsten

I rollen som säljare kommer du att arbeta B2B mot både nya och befintliga kunder. Huvudfokus kommer att vara telefonbearbetning med korta ledtider och tydlig och direkt uppföljning i mail till kund. Genom hög aktivitet levererar du bra resultat. Det gäller att du är lyhörd, påläst och snabbt identifierar kundens behov. Du kommer att få ett stort kontaktnät inom Hogiagruppen då vi har mycket samarbeten med våra olika branschbolag och deras kunder. Vi arbetar dagligen med riktade aktiviteter och du kommer att prata med beslutsfattare på olika nivåer. Tack vare vårt samarbete med de övriga bolagen inom Hogia-gruppen är utvecklingsmöjligheterna många. På sikt finns möjligheter att utvecklas vidare inom marknad och kommunikation eller specialisering inom något av våra branschbolag. Vi vill att du ska växa tillsammans med oss!

Vem söker vi?

Du har inga problem att lyfta luren och att göra det igen och igen. Du har troligtvis erfarenhet av försäljning med fokus på tydliga mål. Vi söker dig som drivs av att leverera resultat, som vill göra rätt men vågar göra fel. Du har en tydlig målbild och är duktig på att anpassa din kommunikation efter mottagaren. Du är bra på att nätverka, skapa relationer och ser vinster i varje kontakt. Då vi önskar att du stannar och växer tillsammans med oss vill vi att du är målinriktad med en vilja att utvecklas och ta mer ansvar. Är du kreativ, energisk med en positiv inställning så kommer du att trivas i vårt team!

Att arbeta hos oss

Vad är det bästa med att jobba på Hogia? Så här säger vår bolagschef Lina Stenback:

– De fantastiska människorna! Vi verkar i en familjär, välkomnande och mycket omtänksam verksamhet. Den magi som uppstår när dessa olika människor delar samma passion och yrkesstolthet är oslagbar. Utvecklingsmöjligheterna är strålande och mångfacetterade. Vill du ha en bredare roll, djupare kunskap eller ta ett större ansvar? Allt är möjligt!

På Hogia arbetar vi långsiktigt, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationen till våra kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 37 år sedan. Idag är vi 625 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa?  Välkommen in med din ansökan! 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Om Hogiagruppen

 

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-09-11
Sista ansökningsdag
2017-10-11
Kontakt
Jenny Cedervall, rekryterare, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan