Infrastrukturtekniker

Hogia Infrastructure Services AB

Hogia Infrastructure Services AB lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster. Områden vi arbetar inom är Microsoftsystem, molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar och teknisk rådgivning, allt med drift av Hogias applikationer som kärnverksamhet.

Vi söker nu en infrastukturtekniker till vårt bolag om 16 anställda.

Om tjänsten

Dina främsta arbetsuppgifter består av operativt arbete i ISS driftsmiljö.

Du kommer att jobba i ett prestigelöst team där samarbete, hjälpsamhet och stöttning är ledord - detta måste du trivas med då det är avgörande för vår framgång.

Vem söker vi?

Vi tror att du arbetat med IT-infrastruktur i minst 2 år. Du bör ha arbetat med serverdrift och ha förståelse för hostingverksamhet samt ha erfarenhet av Windows Server, System Center, Backup, Storage, Hyper-V och Azuretjänster.

Högskoleutbildning inom IT och systemvetenskap eller likvärdig utbildning är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du har grundläggande kunskaper och är hungrig på att lära dig mer. För att passa hos oss ska du vara noggrann, ansvarsfull, driven och förändringsbenägen.

Då kundkontakt och samarbete med kollegor inom ISS och andra Hogia-bolag är viktiga inslag i denna roll, så krävs det goda kommunikationskunskaper i såväl svenska som engelska.

En erfaren tekniker hos oss beskriver jobbet: ”Att få jobba med den senaste tekniken inom flera områden är både utvecklande och roligt”.

Att jobba hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Idag är vi 650 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Inför tillsättande av denna tjänst kommer vi att genomföra bakgrundskontroll.

Om Hogia-Gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-03-19
Sista ansökningsdag
2018-04-22
Kontakt
Caroline Hertin, 0303-66792Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan