Teamleader - Infrastruktur

Hogia Infrastructure Services AB

Vill du vara en nyckelperson inom Hogias driftsorganisation? Trivs du i en ledarroll som innebär att du får arbeta både strategiskt och operativt?

Hogia Infrastructure Services AB lägger stor vikt vid att leverera högsta kvalitet och expertkompetens för alla våra tjänster. Områden vi arbetar inom är Microsoftsystem, molnlösningar, datakommunikation, säkerhetslösningar och teknisk rådgivning, allt med drift av Hogias applikationer som kärnverksamhet.

Vi söker nu en teamleader inom infrastrukturteknik som vill vara med och utveckla och förvalta infrastrukturen i vårt bolag.

Om tjänsten

Ditt huvudsakliga fokus är att upprätthålla driftsmiljön i form av operativt ”hands on” arbete, samtidigt ingår i din roll även ett strategiskt ansvar där dina arbetsuppgifter bl.a. består i att rita upp strategier för driftsmiljön och leda arbetet över en grupp tekniker. Du kommer även att ha budgetansvar, skriva månadsanalys och följa upp leverans mot SLA.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har arbetat med IT-infrastruktur i minst 5 år. Du ska vara noggrann, ansvarsfull och driven samt ha ett intresse för att leda människor framåt. Då vi ständigt växer och utvecklas – innebär det att du måste vara öppen för förändringar.

Arbetsklimatet är stöttande och detta är avgörande för vår framgång - därför är det viktigt att du är prestigelös och trivs med samarbete.

Högskoleutbildning inom IT och systemvetenskap eller likvärdig utbildning är meriterande, men inget krav, det viktigaste är att du har gedigen erfarenhet med dig.

Du bör ha arbetat med serverdrift och ha förståelse för hostingverksamhet samt ha god erfarenhet av Windows Server, System Center, Backup, Storage, Hyper-V och Azuretjänster.

Du kommer att bli en viktig del i ISS driftgrupp. Kundkontakt och samarbete med kollegor även inom andra Hogia-bolag är betydande inslag i denna roll, så goda kommunikationskunskaper i såväl svenska som engelska är ett krav.

Att jobba hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 37 år sedan. Idag är vi 625 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Inför tillsättande av denna tjänst kommer vi att genomföra bakgrundskontroll.

Om Hogia-Gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-11-14
Sista ansökningsdag
2017-12-11
Kontakt
Caroline Hertin, 0303-667 92Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan