Fullstackutvecklare (.NET)

Hogia Service AB

Tycker du om att påverka din vardag och har en passion för utveckling och modern teknik, då vill vi på Hogia träffa dig!

Hogiakoncernen står inför en större modernisering och har därmed investerat i en ny webplattform (CMS), SiteCore


Rollen
Vi söker nu en driven fullstacktuvecklare som kommer leda utvecklingen mot nya plattformen i tätt samarbete med dina kollegor.  Som medarbetare i vårt team får du gehör för dina idéer och användning av din erfarenhet för att möjliggöra de bästa lösningarna. Vi är en prestigelös organisation som sätter våra medarbetare främst. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, oavsett var du befinner dig i livet och karriären.

Gillar du modern teknik och utveckling i framkant så är detta en tjänst för dig!


Tekniken
Vi arbetar med modern teknik och vi har krav på att du har lång erfarenhet av: Javascript,  C# och .Net Annan teknik vi arbetar med är:

  • Node.js
  • Angular
  • Webpack
  • MVC
  • Json
  • rest
  • Babel
  • typescript
Meriterande är om du kan CMS plattformen, i synnerhet SiteCore

Vi arbetar enligt Scrum och ställer höga krav på oss själva och har våra beställares bästa i fokus. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen, genom att nyttja vår samlade erfarenhet.


Vem är DU
Vi tror att du har flera års erfarenhet som systemutvecklare och vill komma till en arbetsplats där ny teknik och kreativitet främjas.

Du har eftergymnasial utbildning med inriktning på systemutveckling eller motsvarande.

Du har ett stort intresse för IT och informationskvalitet. Du är van att arbeta med senaste teknikerna och drivs av att lära dig mer. Som person är du analytisk, strukturerad och har lätt att samarbeta. Din vilja att utvecklas är stark och du håller dig uppdaterad på de senaste teknikerna inom systemutveckling. Du är drivande och engagerad i det du tar dig för.


Varför Hogia
Hos oss får du arbeta i en kreativ miljö med smarta kollegor och ny teknik, där hög kompetens inom sitt område värdesätts.

Du blir del av ett glatt team som alla vill bidra till att Hogias nya CMS plattform blir en succé

Hos Hogia får du använda din kreativitet, erfarenhet och driv i strävan att nå uppsatta mål!

På sikt tror vi att DU kommer vara lead developer, utvecklingsansvarig eller arkitekt i vårt team – Ansök idag och kom med i vårt team!


Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Karlsson på 070 346 80 95 eller cecilia.karlsson@dfind.se

Keywords: javascript, .Net, C#, MVC, Angular, node.js, webpack, json, rest, typescript, babel, frontend, backend, systemutveckling, fullstack


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-07-21
Sista ansökningsdag
2017-08-21