Supportspecialist med kunskaper inom redovisning

Hogia Enterprise Solutions AB

Hogia Enterprise Solutions AB med placering i Stenungsund är ett företag inom Hogia-gruppen som riktar sig till större företag, byråer och Shared Service Centers med komplexa systemlösningar.

Hogia Enterprise Solutions AB driver en branschanpassad support vilket är en mycket viktig del i verksamheten för att möta de stora byråkundernas behov av service och support. De stora byråerna kännetecknas av att de har stora volymer av kunder och användarna har gedigen kompetens inom redovisning och revision. Byråkunderna har ofta helhetslösningar från Hogia Enterprise Solutions AB som utgör en viktig del i verksamheten och erbjudandet till företagskunderna. Våra kunder har ofta komplexa systemlösningar och är experter på sitt område. Detta innebär att vi i vår tur måste ha kompetent och professionell support för att kunna möta kundernas krav och erbjuda den hjälp och stöd de behöver. Att kunna tillhandahålla snabb och effektiv support till våra kunder i våra Symfoni- och Ekonomiprodukter är mycket viktigt.


Om tjänsten

Vi behöver förstärka vår branschsupport mot Redovisnings- och Revisionsbyråer och söker nu en utåtriktad och kundorienterad person. Du kommer att stärka upp vårt team inom bland annat bokslut, revision, skatt och analysprogram. 

Som supportmedarbetare har du dagligen ärenden att lösa via telefon. För att göra det behöver du förstå kundens vardag och möta dem i deras problemställningar samtidigt som du även behöver vara väl förtrogen med de regelverk som styr arbetet. Det är sällan möjligt att ge raka svar direkt utan du behöver ofta tillgång till kundens material för att felsöka och hitta avvikelser. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Att förstå deras vardag och möta dem i deras problemställningar ger oss möjligheten att göra skillnad, varje dag. Det är en av många anledningar till att vi tycker så mycket om vårt arbete.

Den kontinuerliga utvecklingen av våra produkter ger dig möjlighet att fördjupa dig i programvarorna vilket gör att du hela tiden vidareutvecklas i din roll. Då våra produkter är regelverksstyrda kommer du ständigt att öka dina kunskaper.


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som arbetat ett antal år med ekonomiadministration eller redovisning i någon form. Vi tror att du har erfarenhet av att göra bokslut och meriterande är om du har erfarenhet från bokförings- eller revisionsbyrå.

En stor del av arbetet handlar om problemlösning och det är därför viktigt att du är analytiskt lagd. Samtidigt är du beroende av en god samarbetsförmåga både med kollegor, andra avdelningar inom Hogia och inte minst med våra kunder. Du kommunicerar väl i svenska i tal och skrift och är inte rädd för att tala inför andra. Du är pedagogisk av naturen och kan hantera en krävande situation på ett balanserat sätt. För att förstå bakomliggande processer i våra system är det också viktigt att du har en teknisk nyfikenhet. Erfarenhet av Hogias system är meriterande men ej ett krav.

Hogia är en organisation i ständig utveckling och det är viktigt att du har lätt för att anpassa dig till förändringar och trivs i en prestigelös miljö. Vår ständiga utveckling erbjuder även många utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du i framtiden är intresserad av att ta ett större ansvar.


Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan.

Följ oss i social media för att få en inblick i vår vardag och kika gärna på filmen Hogia Rekryterar »


P.S Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har gemensam fredagsfrukost och stödjer flera olika sociala aktiviteter bland annat vår egen löparklubb, konstförening och kör. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter.


Om Hogia-gruppen


Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-07-05
Sista ansökningsdag
2017-08-31
Kontakt
Jenny Cedervall, rekryterare, 0303 - 666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan