Art Director

Hogia Infrastructure Products AB


Är du en entusiasmerande Art Director, som söker en ny utmaning där det är du som driver och formar arbetet med grafisk formgivning? Vill du arbeta i ett bolag som just nu gör sin största satsning någonsin, på nästa generations molnprodukter?

Hogia Infrastructure Products rekryterar nu en Art Director, för en helt ny roll, vars utformning du kommer att ges goda möjligheter att påverka.


Om tjänsten

Infrastructure Products är ett verksamhetsområde inom Hogia-gruppen som driver utvecklingen av gemensamma komponenter i Hogias molnplattform, vilket är grunden i nästa generations programvaror från Hogia. Vår verksamhet består av mycket engagerade medarbetare som brinner för produktutveckling. Idag är vi 20 personer som arbetar inom områden som utveckling, test och ux. Vi är ett drivet team som jobbar enligt scrum, och behöver nu förstärkning av en Art Director.

I rollen som Art Director på Infrastructure Products så kommer du att bli ansvarig för att utforma och driva den grafiska profilen för våra ”Star-produkter”. Du kommer vara en del av vårt UX-team. Du kommer att vara inblandad i allt ifrån tryckt marknadsmaterial till ren grafisk design i våra användargränssnitt. Fokus ligger på digitalt material. Eftersom det här är en ny roll i vårt team så kommer du att kunna påverka även utformningen av rollen. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och du kommer ibland att vara delaktig i sådant som inte är rena AD-uppdrag. Du arbetar samarbetsorienterat, med ett fokus både på helheten och detaljerna.

Hogia är ett kunskapsintensivt företag som sätter individen i fokus. För rätt person finns stora möjligheter att på sikt utvecklas inom Hogia-gruppen.


Är du vår blivande kollega?

För att trivas i denna roll behöver du ha en relevant eftergymnasial utbildning, samt flera års erfarenhet inom grafisk formgivning, exempelvis från reklambranschen eller inom webb.

Som person är du kreativ, social och inspirerande. Du tycker om att samarbeta, och är van vid kommunikation både på svenska och engelska.

Vi tror att du, precis som vi, drivs av att nå uppsatta mål och ser en fördel i att få ta ett stort eget ansvar för ditt arbete.


Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 35 år sedan. Idag är vi 600 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa?
Välkommen in med din ansökan!


Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan, med portfolio, redan idag.


Om Hogia-gruppen

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-06-16
Sista ansökningsdag
2017-07-02
Kontakt
Mimmi Cromberger, Rekrytering, mimmi.cromberger@hogia.seVar inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan