Projektledare/Driftsättare

Hogia Enterprise Solutions AB

Hogia Enterprise Solutions AB med placering i Stenungsund är ett företag inom Hogia-gruppen som riktar sig till större företag, byråer och Shared Service Centers med komplexa systemlösningar.

Vi söker en driven och framåtsträvande person med genuint intresse för projektledning och kvalitetsfrågor. Har du erfarenhet av att driva implementeringsprojekt av hela systemlösningar för olika typer av administrativa programvaror? Kanske är du vår nya kollega?


Om tjänsten

Som projektledare/driftsättare hos Enterprise Solutions kommer du att ansvara för att löpande hantera och administrera förfrågningar samt projektleda olika implementeringsprojekt och leveranser av Hogia Enterprise Solutions systemlösningar till våra kunder. Tjänsten innebär mycket kundkontakt och att vara språkröret mellan våra experter inom Hogia, tekniker och kundens olika representanter. Du förväntas driva och koordinera implementationsarbeten på ett professionellt och affärsmässigt sätt. När du har kommit in i rollen kommer du att få ta budgetansvar för din resultatenhet.

Om dig

För att lyckas i rollen som projektledare/driftsättare med uppgiften att genomföra kvalitativa projekt är det viktigt att du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer på alla nivåer, internt såväl som externt. Du arbetar strukturerat samt har lätt för att se helheten i de problem som du ställs inför. Du har en relevant utbildning och gedigen förståelse för implementation av IT-system och kan därmed styra kunden till lämpliga lösningar. Du har antagligen drivit egna IT-projekt tidigare och kan snabbt sätta dig in i avtal såväl som systemlösningar. Du trivs i en roll med mycket kundkontakt och i ett klimat med hög förändringstakt. Vidare är det viktigt att du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder dig

Vi ger dig möjlighet att arbeta med konkurrenskraftiga produkter och kunniga kollegor. Vi tror att du vill vara med och utveckla vårt arbete framåt, att ta dig an en ansvarsfull roll med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder en spännande arbetsplats i en miljö präglad av snabbhet samt entreprenörskap.  Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-06-16
Sista ansökningsdag
2017-08-06
Kontakt
Jenny Cedervall, rekryterare, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan