Testare/Scrum Master

Hogia Accounting Products AB

Hogia Accounting Products utvecklar programvaror för företagaren och för redovisnings- och revisionsbranschen. Det handlar om produkter för arbete med bokslut, deklaration, analyser, rådgivning och revision, d.v.s. de programvaror vi utvecklar är de som tar vid där bokföringen slutar.

Vi är idag 16 kollegor i Göteborg som arbetar med kraftfulla Windowsprodukter som successivt byggs om till webhybrider samt nya spännande web-projekt. Just nu pågår Hogias största satsning på produktutveckling någonsin, med utveckling av nästa generations molnprodukter. Vi är två Scrum-team som arbetar i tvåveckorssprintar, främst i Microsoftmiljö.  

Tjänsten

Vi har en gedigen produktportfölj som hela tiden utvecklas i takt med lagar och praxis, våra kunders arbetssätt och tekniska möjligheter. På Hogia Accounting Products arbetar vi med både Windows- och webutveckling. I rollen som testare ansvarar du, tillsammans med våra utvecklare, för att utveckla våra automattester. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas med täta releaser till kund och använder oss av moderna tekniker. Med en kombination av manuella tester och automatiserade checkar hjälper du teamet att leverera ofta och med fokus på kvalitet.

I rollen som Scrum Master ansvarar du huvudsakligen för att coacha dina team. Du bidrar med struktur och skapar en arbetsprocess som gör det möjligt för teamen att arbeta självorganiserat.  

Din profil

Vi tror att du som söker har en utbildning inom test samt arbetslivserfarenhet inom området. Du har arbetat med och är kunnig inom Scrum. Du har ett tekniskt intresse och vill vidareutvecklas inom testautomation. Vidare är du tydlig i ditt sätt att kommunicera och är van vid kontaktytor med kollegor i olika yrkesroller. Du är den som ser helhetsbilden och bidrar med struktur i arbetet.

Vi ser gärna att du har kunskaper inom testdesign, utforskande tester, testmetodiker samt grundläggande programmeringskunskaper i C#.

Det är meriterande om du har kunskap inom ekonomiska flöden, för att lättare sätta dig in i våra produkter.

Vårt erbjudande

Vi ger dig möjlighet att arbeta med konkurrenskraftiga produkter och kunniga kollegor. Vi sitter centralt i Göteborg och har ett prestigelöst klimat. Vi arbetar med de senaste teknikerna och arbetar nära Hogias utvecklingsbolag i Stenungsund. Där finns också ett tjugotal testare och flera Scrum Masters att utbyta erfarenheter och idéer med. Vi tror att du vill vara med och utveckla vårt arbete framåt, att ta dig an en ansvarsfull roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Göteborg
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-06-01
Sista ansökningsdag
2017-07-01Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan