Är du den vi söker för att leda och utveckla vår support?

Hogia Industrial Systems AB

Hogia Industrial Systems ingår i Hogia-gruppen och erbjuder ekonomi-, löne- och personalhantering för medelstora till stora företag inom branschen tillverkande industri och transport. Med våra tjänster och programvaror hjälper vi till att bygga en infrastruktur som bidrar till att skapa flöden av kunskap och information i företag och organisationer.

Hogia Industrial Systems AB växer och nu söker vi dig som vill ta ansvar för att driva och utveckla arbetet i vår kundsupport. Du har all möjlighet att skapa en kundsupport i toppklass!

Om tjänsten

Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör och vi söker nu en ledare med ekonomikunskaper till vår support. 

I rollen som supportansvarig har du budget och personalansvar och leder ett team på 3 personer. Din uppgift är att se till att ditt team utvecklar sina kompetenser och levererar det bästa för våra kunder. Du arbetar själv aktivt i supporten och besvarar via telefon och mail kvalificerade frågor från våra kunder. Du agerar även stöd för våra säljare i presale och webbdemos och på sikt tror vi att du vill växa och utvecklas ytterligare inom Hogiagruppen. Vi hoppas att just du tycker att det låter som en spännande möjlighet och ditt nästa steg i karriären!

Vem är du?

Vi söker dig med driv och engagemang som vill lyfta vår support ytterligare en nivå. För att lyckas med detta behöver du ha ett starkt kundfokus med stor erfarenhet inom kundservice och vet hur man bemöter kund för att överträffa deras förväntningar. Du är van vid att arbeta i en säljfokuserad miljö och förstår vikten av att ställa rätt frågor samt vågar föreslå nya lösningar och möjigheter för kund. Du har troligtvis tidigare erfarenhet av att leda ett mindre team och trivs i rollen när du kan utmana och motivera ditt team.

Du kommunicerar väl i tal och skrift och har en pedagogisk ådra. För att förstå kundens frågor och de processer som systemen stödjer är det viktigt att du har utbildning eller erfarenhet inom löpande redovisning och har ett tekniskt intresse. Det är meriterande om du har arbetat i Hogias ekonomisystem.

Att arbeta hos oss

På Hogia arbetar vi långsiktigt, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationen till våra kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 37 år sedan. Idag är vi 600 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan! 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-05-31
Sista ansökningsdag
2017-06-21
Kontakt
Jenny Cedervall, rekryterare, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan