Systemutvecklare

Hogia Service AB

Om tjänsten

Vi är en grupp om fem personer som ansvarar för utveckling och förvaltning av Hogias kundvårdssystem MS Dynamics CRM Online med ungefär 450 användare. Vi behöver nu förstärkning av en nyfiken och engagerad person som vill bidra till teamets fortsatta utveckling. Vi står just nu inför en stor del nyutveckling i Dynamics, men också förvaltning, support och utbildning. Vi arbetar enligt Scrum och uteslutande i Microsoftmiljö, då Hogia är Microsoft Gold Partner. Vi verkar i en komplex miljö i teknisk framkant. Rollen har en bredd som innebär att du kommer att arbeta med utveckling, dataanalys, informationskvalitet och en del test.
Är du en nyfiken person som vill arbeta med modern teknik? Då är detta tjänsten för dig!

Din profil

Vi tror att du som söker har en utbildning inom IT har arbetat med systemutveckling i minst 5 år. Du är duktig på C#, .NET och Javascript. Vi tror även att du har god förståelse för databaser och informationsmodeller. Viktigt för oss är att du tar egna initiativ och drivs av att lära dig nytt. Rollen kräver både att du håller dig uppdaterad på de senaste teknikerna och att du delar med dig av kunskap till dina kollegor, något vi i teamet värdesätter. För att bli framgångsrik som utvecklare hos oss tror vi även att du behöver vara analytisk, strukturerad och ha lätt för att samarbeta.
Det viktigaste för oss är att du med din personlighet och inställning bidrar till teamet.

Vårt erbjudande

Här är en roll med bredd och stora tekniska möjligheter. Du kommer att få en gedigen kompetens inom olika tekniker och har kunniga kollegor att lära av i en prestigelös miljö. Hogia är ett stort företag med utvecklingsmöjligheter framöver, kanske ser du att du i framtiden vill ta ett personalansvar eller specialisera dig inom något område?

Kika gärna på filmen: Hogia rekryterar - Vi fokuserar på utveckling

Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-09-01
Sista ansökningsdag
2017-09-30
Kontakt
Linda Falk, 0303-68893Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan