Ledare med integrationsfokus

Hogia Infrastructure Products AB

Infrastructure Products är ett verksamhetsområde inom Hogia-gruppen som driver utvecklingen av gemensamma komponenter i Hogias molnplattform, vilket är grunden i nästa generations programvaror från Hogia. Vår verksamhet består av mycket engagerade medarbetare som brinner för produktutveckling. Idag är vi 20 personer som arbetar inom områden som utveckling, test och användbarhet. Vi är ett drivet gäng som jobbar enligt SCRUM.

Verksamhetsområde Connect är en central funktion inom Hogia-gruppen vars fokusområde är att driva och hantera partnerskap och integrationer för programvaror inom ekonomi och HR/lön. Hogia är Microsoftpartner sedan många år och utvecklingsmiljöerna och driftmiljöerna är i huvudsak Microsoftbaserade.

Just nu arbetar Hogia med nästa generations molnprodukter, Hogias största satsning på produktutveckling någonsin. En halv miljard avsätts för satsningen och 150 personer ska anställas de kommande åren. Kraven på produktutveckling och samordning av Hogiagruppens produkter blir allt större och i takt med att molntjänsterna och antalet inblandade personer blir fler. En av nycklarna i denna molnlösning är att kunna kommunicera via standardiserade integrationslösningar och APIer.

Är du intresserad av teknik, affärer och att leda människor?

– Då är du den person vi söker! Är du dessutom intresserad av att på sikt få ett större ansvar ska du absolut söka tjänsten.

Om du har varit ledare är det ett plus men absolut inget måste, duktiga lösningsarkitekter med ledarambitioner är lika välkomna! Förmodligen har du även arbetat i en säljnära roll.

Din roll
I din roll kommer du att arbeta med framtidens integrationslösningar. Du kommer att leda arbetet med att utveckla dagens behov till morgondagens lösningar och att bygga processen kring integrationer utifrån marknadens- och kundens behov med den kommersiella aspekten i åtanke. I rollen ingår även personalansvar.

Din profil
Vi söker dig som idag arbetar med kundnära integrationslösningar. Du har ett brinnande intresse för att lösa kundens behov av integrerade systemlösningar och har förmågan att se helheten. Har du erfarenhet från arbete med integration, tekniska gränssnitt och informationsmodeller är det mycket meriterande.

Du har en högskoleutbildning inom relevant område med minst 3 års arbetslivserfarenhet och är van vid att driva IT-projekt.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående med ett stort eget driv, tydligt målfokus och en säljande och affärsnära inställning. Du har egenskaper som gör att du kan lyfta blicken och rita kartor över hur framtidens lösningar ska se ut. Du har en visionär ådra som kompletteras och stöttas av din förmåga att strukturerat omsätta visionen till handling. Du vill ha ansvar och möjlighet att påverka.

Du är lyhörd och inhämtar olika synpunkter för att sedan koka ner dem till en kärnfull teknisk beskrivning av vad som ska göras utifrån ett affärsmässigt perspektiv. Du har hög social kompetens där nätverkande och förmåga att leda och motivera andra är en självklarhet.

Du har mycket lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. Du kommer att kommunicera med partners, kunder, leverantörer och utvecklare och måste därför känna dig bekväm i presentationssammanhang.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Detta är en fast tjänst på heltid och anställningen är på Hogia i Stenungsund ca 5 mil norr om Göteborg.

Att arbeta hos oss

Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter, vi har bl. a en löparklubb, Hogia Running Club. Vi har en egen kör, In Voice, och en egen konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Detta är en fast tjänst och anställningen är på Hogia. Registrera din ansökan via www.sigmarecruit.se. Vid frågor kontakta Susanne Hjälmered på susanne.hjalmered@sigma.se 070-389 70 07 eller Tomas Ljung på tomas.ljung@sigma.se 073-072 13 34.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-05-29
Sista ansökningsdag
2017-06-29