Supportspecialist inom redovisning

Hogia Redovisning & Revision AB

Hogia Redovisning & Revision AB, ett bolag inom Hogia-gruppen, är en leverantör av programvaror och tjänster till byråer som vill erbjuda det bästa till sina kunder. Vi har i över 20 år varit en av de ledande programleverantörerna på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar, anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till förändringar i lagar, rekommendationer och regelverk.

Om tjänsten

Vi behöver förstärka vår branschsupport mot Redovisnings- och Revisionsbyråer och söker nu en utåtriktad, kundorienterad och orädd person. Idag är vi sex personer i gruppen som har djup kompetens om branschen och våra olika produkter. Du kommer att stärka upp vårt team inom bland annat bokslut, revision, skatt och analysprogram.  

Våra kunder är själva experter inom sin bransch, vilket i sin tur ställer höga krav på oss för att kunna erbjuda våra kunder den hjälp och stöttning de behöver. Detta kräver att vi som arbetar med supportfrågor ständigt håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Att förstå deras vardag och möta dem i deras problemställningar ger oss möjligheten att göra skillnad, varje dag. Det är en av många anledningar till att vi tycker så mycket om vårt arbete.

Den kontinuerliga utvecklingen av våra produkter ger dig möjlighet att fördjupa dig i programvarorna vilket gör att du hela tiden vidareutvecklas i din roll. Då våra produkter är regelverksstyrda kommer du ständigt att öka dina kunskaper.


Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som arbetat ett antal år med ekonomiadministration eller redovisning i någon form. Vi tror att du har erfarenhet av att göra bokslut och meriterande är om du har erfarenhet från bokförings- eller revisionsbyrå. För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, då många av frågorna vi hanterar är av teknisk karaktär. Det är en stor fördel om du har arbetat i någon av Hogias programvaror tidigare men inget krav.

Utöver dina kunskaper och erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad och initiativtagande. Du kommunicerar väl i tal och skrift och är inte rädd för att tala inför andra. Du är pedagogisk av naturen och kan hantera en krävande situation på ett balanserat sätt. Då arbete i kundservice i många fall kan vara händelsestyrt är flexibilitet och samarbetsvilja viktiga egenskaper.


Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan.

Följ oss i social media för att få en inblick i vår vardag och kika gärna på filmen: Hogia rekryterar - Vi fokuserar på utveckling

P.S Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har gemensam fredagsfrukost och stödjer flera olika sociala aktiviteter bland annat vår egen löparklubb, konstförening och kör. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter.


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 625 medarbetare.

Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-04-07
Sista ansökningsdag
2017-07-05
Kontakt
Johanna Axelsson, 0303-68858Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan