Har du kunskap inom ekonomi, och vill arbeta med support?

Hogia PA-system AB, Support


Nu finns en möjlighet för dig som är serviceinriktad och lösningsorienterad, samt har kompetens inom ekonomiadministration att starta din karriär på Hogia!

Vi rekryterar nu till Hogia Kundserviceskola, där du får en bred och gedigen individuell introduktionsplan, som är utformad så att du ska få bästa möjliga förutsättningar att inleda ditt arbete som supportspecialist inom HR/lön alternativt ekonomi hos oss på Hogia.
I planen ingår utbildning i våra produkter, supportupplärning i tre steg, samt goda möjligheter till nätverkande - allt för att du ska få en så god grund som möjligt att stå på inför att du tar nästa steg ut i ett av våra branschbolag!


Hogia är ett IT-företag i framkant! Vi vet att vår framgång är beroende av att vi lyckas hitta kunniga och engagerade medarbetare. Våra medarbetares kompetenser, olika erfarenheter och perspektiv är avgörande för att skapa det innovativa klimat som krävs för en långsiktig framgång.


Om tjänsten

Du kommer att arbeta i något av våra branschbolag efter en tids introduktion i Hogia Kundserviceskola/Supportservice. Våra branschbolag säljer och erbjuder kundstöd för Hogias systemlösningar inom lön-, personal- och ekonomihantering. Våra kunder är medelstora till större bolag med komplexa systemlösningar och kunniga användare. De vänder sig till oss i första hand med kvalificerade frågor relaterade till processer kopplade till vårt ekonomi-/affärssystem.
För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service krävs det att vi som jobbar med supportfrågor ständigt håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Därför arbetar vi kontinuerligt med utbildning, kompetensutveckling och tar hjälp av varandra inom bolaget såväl som av den breda kompetens som finns inom Hogia-gruppen.
Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Det är ett givande och roligt arbete tycker vi som jobbar här.
Vi hoppas att just du tycker att det låter spännande och vill bli en viktig del i vårt team.


Är du vår blivande kollega?

Vi söker dig som har en gedigen kompetens inom ekonomisk administration, vilken du har skaffat dig genom minst några års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta i ett av våra system så är det meriterande.

Utöver dina kunskaper och erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad och initiativtagande samt kunna kommunicera väl i tal och skrift. Då arbetet i många fall kan vara händelsestyrt är flexibilitet och samarbetsvilja viktiga egenskaper.


Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har gemensam fredagsfrukost och stödjer flera olika sociala aktiviteter bland annat vår egen löparklubb, konstförening och kör. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter.

Välkommen med din ansökan! Tveka inte att höra av dig om du har frågor angående tjänsten.


Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag.


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-03-17
Sista ansökningsdag
2017-04-09
Kontakt
Mimmi Cromberger, Rekrytering, 072 - 141 70 32Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan