Driven säljare till Hogia Enterprise

Hogia Enterprise Solutions AB

Hogia Enterprise Solutions AB med placering i Stenungsund är ett företag inom Hogia-gruppen som riktar sig till större företag, byråer och Shared Service Centers med komplexa systemlösningar.

Om tjänsten

Då Hogia Enterprise Solutions står inför en stor satsning på Shared Service Centers behöver vi nu förstärka vårt säljteam med en driven säljare. Hos oss arbetar du med nyförsäljning med fokus på våra största kunder i form av Shared Service Centers. Du arbetar tillsammans med kollegor med stor erfarenhet av försäljning av HR/lön- samt ekonomisystem, och inom bolaget finns både support, projektledning och tekniska resurser till din hjälp. Du ansvarar för hela säljcykeln, från första mötet till avslut och tar hjälp av kollegor där det behövs. Vi tror att det finns en stor potential för våra attraktiva produkter inom kundgruppen och söker dig som vill vara med och ta marknadsandelar inom ett prioriterat område.
Våra kunder finns i hela landet, de flesta i Stockholmsområdet, och tjänsten innebär periodvis resor 2-3 dagar i veckan.

Vi söker dig

Vi tror att du som söker har gerfarenhet av försäljning B2B, gärna av IT-system. Du har sannolikt en eftergymnasial utbildning inom försäljning eller HR/Lön/ekonomi.  Som person är du förtroendeingivande och lösningsorienterad. Dina kunder känner en trygghet i att göra affärer med dig. Du har ett stort eget driv och arbetar självständigt, samtidigt som du tar hjälp av dina kollegor när det behövs. Det är du som ser till att affären kommer i hamn och projektleder säljprocessen.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett välkänt varumärke med kvalitativa produkter. En varierande och utvecklande vardag i samarbete med trevliga och kompetenta kollegor. Du kommer att få möjlighet till kompetensutveckling inom försäljning samt stora utvecklingsmöjligheter. Vi hoppas att du som söker dig till oss vill arbeta långsiktigt och ser dig själv ta ett utökat ansvar i framtiden.

Kika gärna på filmen Hogia rekryterar - Vi fokuserar på utveckling

Idag är vi 600 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa?

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-03-16
Sista ansökningsdag
2017-05-16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan