Drifttekniker

VO Facility Management

IT Operations ansvarar för IT drift och support till Hogiagruppens 27 bolag. Idag är vi 6 personer som arbetar på driften, vi är ett gott gäng som ständigt arbetar på att förbättra våra arbetssätt och utöka vår kompetens.

Om tjänsten
Rollen som drifttekniker innebär i huvudsak att du arbetar inom tre områden. Dels kommer du att arbeta med att lösa dagliga supportärenden som kommer in. Du kommer även att förvalta och underhålla befintliga tjänster, systemmiljöer och hårdvara, samt driva och delta i utvecklingsprojekt.

Vi söker dig som vill vara med och forma vår verksamhet för att passa en växande koncern. Du kommer att vara med och utveckla befintliga tjänster såväl som att skapa nya. Inom ramen för ditt arbete ser vi att du kommer att fördjupa dig inom något område, såsom en produktfamilj, systemplattform eller teknik. I tjänsten ingår beredskap cirka var femte vecka.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en utbildning med IT-inriktning, gärna eftergymnasial, och relevant erfarenhet inom området. Vi tror att du har flerårig erfarenhet och ett genuint intresse av driftområdet och infrastruktur samt tycker att det är roligt att hålla dig uppdaterad. Du har erfarenhet av Microsoft produkter avseende plattformslösningar så som System center sviten, Sharepoint, SQL Server, Active Directory, Windows Server m.m.

Som person tror vi att du är intresserad av ny teknik, driven och framåt. Du är analytisk och ser till att initiativ är väl genomtänkta. För att trivas i rollen tror vi att du har en stark känsla för ordning och struktur samt förmåga att sprida och dela kunskap. Vi är ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans och vill utvecklas. Du är bekväm med att kommunicera såväl skriftligen som muntligen.

Vi tror att du har ambitioner att utvecklas i din yrkesroll, kanske mot en ansvarsroll eller specialisera dig. Det viktigaste för oss är att du är nyfiken och vill framåt.

Vad erbjuder vi?
Långsiktighet och ansvar är några av våra ledord och de genomsyrar vårt arbete, vid utveckling av produkter så väl som i relationen till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi arbetar som ett team där alla har tydliga ansvarsområden, vågar ta för sig men även be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små snabba steg. Så har vi gjort sedan starten för 35 år sedan. Idag är vi 600 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa?

Kika gärna på filmen Hogia rekryterar - Vi fokuserar på utveckling

Varmt välkommen med din ansökan!

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi stödjer flera olika sociala aktiviteter bland annat vår egen löparklubb, konstförening och kör. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter.


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-03-15
Sista ansökningsdag
2017-04-21
Kontakt
Johanna Axelsson, 0303-688 58Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan