Utvecklingschef

Hogia Accounting Products AB

Hogia Accounting Products finns i Göteborg och utvecklar programvaror för företagaren och för redovisnings- och revisionsbranschen. Vi är 16 härliga kollegor på Hogia Accounting Products som älskar att jobba tillsammans. Vi utvecklar produkter för bokslut, koncern- och årsredovisning, deklaration, revision, analyser och kontroller. Hogia söker dig som lockas av att arbeta med de senaste teknikerna och som vill vara med på den spännande utvecklingen framåt!

Brinner du för systemutveckling och ledarskap?

– Då är det dig vi söker! Var med och bidra till utvecklingen av nästa generations molntjänster inom Hogia koncernen.

Din roll
I rollen som Utvecklingschef kommer du att leda ett gäng på fem duktiga utvecklare. Gruppen arbetar agilt enligt SCRUM med snabba tvåveckorssprintar. Vi arbetar med befintliga Windowsprodukter som successivt byggs om till webbhybrider, samt med rena webbprojekt. Din uppgift blir att leda gruppens arbete med utbyggnaden och integrationen av befintliga produkter i Hogias egen molntjänst samt underhålla existerande system. Du drivs av att själv vara med i systemutvecklingsarbetet, har goda ledaregenskaper och entusiasmerar ditt team. För att lyckas driva vår del i den gemensamma utvecklingen av Hogias nya molnplattform behövs ett nära samarbete med andra utvecklingsteam inom Hogiakoncernen. Detta innebär att du kommer att vara i Stenungssund på Hogias huvudkontor en gång i veckan.

Din placering är på Drakegatan i Gårda i centrala Göteborg. Fördelarna med att jobba på Hogia är många, vad sägs om att få chefsutbildning i Hogia-skolan? Matsubvention genom Rikskortet? Ersättning för akut läkarvård och receptbelagd medicin? Friskvårdsbidrag och gemensamma aktiviteter? Och inte minst att få kollegor som brinner för sin uppgift samtidigt som de främjar kunskapsutbyte och sammanhållning.

Din profil

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom systemutveckling och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom relevant område. Vi söker dig som har erfarenhet av både Windows och webutveckling med kunskaper inom: 

  • HTML 5, JavaScript
  • Microsoft .NET, C#, Linq
  • SQL, nHibernate eller Entity Framework
  • WCF, WPF, MVC 

Meriterande är kunskaper inom Durandal, Aurelia och/eller grafisk design. 

Du har ett genuint intresse för utveckling och ny teknik, omvärldsbevakning är en självklarhet för dig. Som person är du engagerad och duktig på att kommunicera med både chefer och medarbetare. För att trivas i denna roll ser vi att du behöver vara strukturerad, uthållig och prestigelös. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Om du har varit chef och ledare innan är det ett plus men absolut inget måste, duktiga utvecklare med ledarambitioner är lika välkomna!


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Sigmas externa rekryteringsbolag, Sigma Recruit. Detta är en fast tjänst och anställningen är på Hogia i Göteborg. Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Registrera din ansökan via www.sigmaitc.se. Vid frågor kontakta Susanne Hjälmered på susanne.hjalmered@sigma.se, 070-389 70 07 eller  Tomas Ljung på tomas.ljung@sigma.se 073-072 13 34


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%%
Ort
Göteborg
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-03-15
Sista ansökningsdag
2017-04-15