Applikationskonsult inom HR/Lön

Hogia Enterprise Solutions AB

Hogia Enterprise Solutions AB med placering i Stenungsund är ett företag inom Hogia-gruppen som riktar sig till större företag, byråer och Shared Service Centers med komplexa systemlösningar.

Om tjänsten

I rollen som applikationskonsult arbetar du med tekniskt säljstöd gällande integrationer från Hogias Lön/HR-system. Du deltar i kundbesök och i upphandlingssammanhang, där du hittar tekniska lösningar som möter kundernas behov och våra produkters förutsättningar på ett affärsmässigt sätt. Vi beräknar att du arbetar med 3-5 ärenden/månad. I tillägg till det arbetar du med projektledning och implementation av våra system. Rollen innebär resor vid ett par tillfällen per månad, främst till Stockholmsområdet.

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom IT. Du har ett intresse för att arbeta med HR/Lönesystem och med fördel kunskap om de bakomliggande processerna. Du har sannolikt arbetat med att implementera IT-system och har ett intresse för att fördjupa dina tekniska kunskaper inom integrationer mellan system. Vidare har du ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och trivs i en roll med mycket kundkontakter.

Du lockas troligen av att på sikt ta dig an ett ansvarsområde i form av personal- och resultatansvar. Hos Hogia erbjuder vi många intressanta utvecklingsmöjligheter och kompetensutveckling under anställningens gång.

Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-02-10
Sista ansökningsdag
2017-03-30Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan