Systemutvecklare C# med fokus på integrationer

Hogia Enterprise Solutions AB

Hogia Enterprise Solutions AB med placering i Stenungsund är ett företag inom Hogia-gruppen som riktar sig till större företag, byråer och Shared Service Centers med komplexa systemlösningar.

Om tjänsten

Är du intresserad av att arbeta i en utåtriktad roll gentemot Hogias största kunder med komplexa systemlösningar? Vill du vara en del av ett gott gäng som sitter i fantastiska lokaler vid havet?

I rollen som utvecklare arbetar du med att analysera våra kunders behov och omsätta dessa i lösningar, så att Hogias system integreras på ett effektivt sätt mot våra kunders andra system. Du driver processen från start, vilket innebär allt från förstudie till leverans. Du samarbetar med projektledare och utvecklare och arbetar enligt Scrum. Vi arbetar både med traditionella Windows-baserade system och internetbaserade plattformar vilket är både utmanande och utvecklande eftersom det ställer höga krav på förståelse får både ”nytt” och ”gammalt” och att få de olika systemen att fungera med varandra. 

Du arbetar med både konsultuppdrag där du själv är drivande och med säljstöd till våra säljare där det behövs teknisk expertis och kunskap kring systemintegrationer. 

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom IT och troligtvis arbetar som systemutvecklare idag. Du har erfarenhet av integrationsprojekt, främst baserade på lösningar med Microsofts olika IT- och utvecklingsplattformar. Du har arbetat med T-SQL.

Som person är du utåtriktad och strukturerad, du trivs i en roll med mycket kundkontakt. Ansvarskänsla och affärsmässighet är oerhört viktigt då vi ofta arbetar med korta ledtider från förstudie till beställning och leverans. Du har lätt för att samarbeta och är en utpräglad lagspelare då vi arbetar tätt tillsammans i ett team men även med personer inom andra verksamheter i Hogia samt med externa samarbetspartners.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt.

Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Kika gärna på filmen: Hogia rekryterar - Vi fokuserar på utveckling

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Bland annat har vi en egen löparklubb, Hogia Running Club, en egen kör, "In Voice", och en egen konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-02-10
Sista ansökningsdag
2017-03-31
Kontakt
Linda Falk, 0303-68893Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan