Kundservicemedarbetare med ekonomikunskaper

Hogia Small Office AB

Hogia Small Office AB ingår i Hogiagruppen och erbjuder småföretagare lättanvända, effektiva och flexibla lösningar för bokföring, leverantör, fakturering, lön och kassa. Vi hjälper småföretagaren att fokusera på utveckling av sin verksamhet istället för att lägga tid på krånglig administration. Vi utvecklar, säljer och erbjuder kundstöd för våra system och har idag kunder i hela Sverige. På Hogia tror vi på individens engagemang och vilja att ta ansvar och erbjuder därför stora möjligheter till personlig utveckling. För rätt person finns det goda möjligheter att avancera inom Hogiagruppen.

Om tjänsten

Kundservicegruppen har idag sex medarbetare som tillsammans hjälper kunderna med deras systemrelaterade frågor. Du kommer att via mail och telefon besvara frågor kopplade till våra ekonomiprogram bokföring och ekonomi och kassa på sikt finns det även möjlighet att bredda din komptenes och hjälpa våra kunder med frågor kring systemen lön samt arbeta med utbildning och konsultationer. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Det är ett givande och roligt arbete tycker vi som jobbar här. Vi hoppas att just du tycker att det låter spännande och vill bli en viktig del i vårt team.

Är du vår blivande kollega?

Vi söker dig som har utbildning eller motsvarande kunskaper inom ekonomi. Har du arbetat på en ekonomiavdelning så är det meriterande. Då många av frågorna från våra kunder kan vara av teknisk karaktär är det viktigt att du har ett intresse för tekniska frågor och en vilja att förstå bakomliggande processer i våra system. Erfarenhet av kundervice är ett plus och du behöver kunna komminucera väl och anpassa dig efter mottagarens kunskapsnivå. Hogia är en organisation i ständig utveckling och det är viktigt att du har lätt för att anpassa dig till förändringar och trivs i en prestigelös miljö. 

Urval sker löpande och det kan hända att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan!

Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Idag är vi 600 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kika gärna på filmen: Hogia rekryterar - Vi fokuserar på utveckling

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har bl.a. en egen kör, en running club, en konstförening, gemensam utomhusträning på torsdagar och yoga på fredagar.  Om Hogiagruppen


Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-03-01
Sista ansökningsdag
2017-03-31
Kontakt
Jenny Cedervall, rekryterare, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan