Webbadministratör med kunskaper inom löneadministration

Kundtorget

Hogias Kundtorg söker nu dig som vill vara en del av det digitala supportstödet. Kundtorget är en central verksamhet som stöttar Hogiagruppens bolag och kunder. Med begreppet proaktiv support strävar vi efter att ge våra kunder information i förväg, som lär dem att nyttja systemen och dess funktioner på bästa sätt. På Kundtorget finns hjälp att få i form av bland annat instruktionsdokument, Guider samt Frågor och Svar. För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service krävs det att vi som arbetar med supportfrågor ständigt håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen inom vårt kompetensområde och våra produkter. Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling och tar hjälp av varandra både inom bolaget och av den breda kompetens som finns inom Hogiagruppen. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör.


Vi hoppas att detta låter spännande och att just du vill bli en del i vårt team.


Om tjänsten

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att arbeta proaktivt och hålla informationen på Kundtorget väl uppdaterat och säkerställt, så att våra kunder har möjlighet att söka hjälp under dygnets alla timmar. I tjänsten ingår även utbildningsuppdrag där du kommer undervisa kollegor i systemen, samt enstaka supportpass vid behov. 


Vem är du?

Vi söker dig som har goda kunskaper inom löneadministration. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom Hogias Lön och HR produkter. Utöver dina kunskaper och erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, pedagogisk och initiativtagande samt kunna kommunicera väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en förmåga att upptäcka möjligheter till förbättringar, detta bland annat för att kunna ge bästa möjliga service både till kunder och kollegor, samt att på sikt kan vara en del i utvecklingen av ett framtida supportstöd. Då arbetet i många fall kan vara händelsestyrt är flexibilitet och samarbetsvilja viktiga egenskaper.


Vi erbjuder dig:

-        trevliga och kompetenta kollegor

-        utvecklingsmöjligheter

-        möjlighet att påverka dagens arbetsuppgifter

-        varierande arbetsuppgifter

-        att representera ett starkt varumärke med ett kvalitativt helhetserbjudande

-        unika möjligheter att få ta ansvar och utvecklas i ett stabilt tillväxtbolag

-        en småskalig miljö präglad av entreprenörskap


P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har gemensam fredagsfrukost och stödjer flera olika sociala aktiviteter bland annat vår egen löparklubb, konstförening och kör. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter.


Kika gärna på filmen: Hogia rekryterar - Vi fokuserar på utveckling


Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-02-01
Sista ansökningsdag
2017-03-30
Kontakt
Johanna Axelsson / Rekryterare, 0303-68858Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan