Konsultchef

Hogia Public Systems AB

Hogia Public Systems AB erbjuder systemlösningar inom ekonomi-, löne- och personalhantering till företag inom bland annat vård och omsorg, utbildning samt energibolag. I verksamheten är vi 16 personer i olika funktioner men som alla jobbar som ett team där vi hjälper varandra för att nå våra mål. Vi har idag runt 650 kunder men växer kontinuerligt och därför behöver vi nu förstärka vår organisation med en lön- och HR-konsult.

Trivs du i en roll med mycket ansvar, kundkontakt och utvecklingsmöjligheter? Då är du rätt person att bygga upp vår konsultverksamhet!

Om tjänsten

På Hogia Public Systems är vi 16 personer i olika funktioner. Vi har idag runt 630 kunder och växer kontinuerligt. Under 2017 kommer vi att påbörja uppbyggnaden av en konsultverksamhet.

Som konsultchef på Hogia Public Systems bygger du med stöttning av närmsta chef upp en ny branschspecifik verksamhetsgren inom bolaget, med målet att i slutet på 2017 byggt upp en konsultverksamhet och rekryterat in ytterligare personer inom HR— och ekonomiområdet. Rollen innebär ekonomiskt ansvar och kommer över tid att även innefatta personalansvar.

Som konsultchef arbetar du till största del operativt med konsultuppdrag samt är delaktig och drivande i utveckling av branschspecifika lösningar. Rollen innefattar även implementation av Hogias produkter hos nya och befintliga kunder, utbildning på plats hos kund och via web, utredningar i kunders material samt att bidra med din kompetens vid presale.

Konsultuppdragen sker främst på plats hos kund men förekommer även via webbuppkoppling. Våra kunder är belägna i hela landet och det är ungefär tre resdagar i veckan.

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du drivs av utmaningen att starta upp en ny verksamhet och motiveras av det ansvar det innebär. För att lättast möjligt sätta dig in i arbetsuppgifterna har du sannolikt din arbetslivserfarenhet inom HR/Lön. Kanske arbetar du idag på en HR-avdelning och är nyfiken på att arbeta med systemstöd? Du har erfarenhet av att driva projekt av varierande storlek och trivs med att arbeta kundnära. Vi tror att du är bekväm som ledare och ser fram emot en roll med såväl personal- som resultatansvar.
Låter detta intressant? Vi erbjuder ett gott gäng med kollegor, gedigen introduktion och utbildning i våra programvaror och givetvis kompetensutveckling under din anställningstid. Vi hoppas att du som söker till oss gör det med långsiktighet i åtanke och ser de utvecklingsmöjligheter som finns inom Hogia-gruppen.

Att arbeta hos oss

Långsiktighet och ansvar är några av våra ledord och de genomsyrar vårt arbete, vid utveckling av produkter så väl som i relationen till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi arbetar som ett team där alla har tydliga ansvarsområden, vågar ta för sig men även be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små snabba steg. Så har vi gjort sedan starten för 35 år sedan. Idag är vi 600 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa?

Kika gärna på filmen Hogia rekryterar - Vi fokuserar på utveckling

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-02-07
Sista ansökningsdag
2017-03-31Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan