Affärsutvecklare med fokus mot Beslutsstödlösning

Hogia Performance Management AB

Vi ser en tydlig trend på marknaden att efterfrågan på elektroniska tjänster ökar. Hogia satsar nu stort på utvecklingen av framtidens molnbaserade lösningar inom ekonomiområdet. För att möta efterfrågan behöver vi stärka upp vårt team.

 

Om tjänsten

I Hogia Performance Managements verksamhetsområde (VO) Spets kommer du att vara specialistsäljare mot företagsmarknaden. Du arbetar då rådgivande med lösningar som automatiserar och digitaliserar företagskundernas arbete med avstämningar, analys, budget och prognostisering genom Hogias lösningar Hogia Kvalitetsanalys samt Hogia Beslutsstöd.

Du fungerar som en rådgivare gentemot nya och befintliga kunder genom att fånga upp dem via våra supportorganisationer, med fokus på att identifiera deras behov genom att förklara nytta genom att erbjuda den bästa lösningen för kundens tidsbesparing.

Du arbetar självständigt och ansvarar för att möta kunderna i deras miljö, både digitalt och fysiskt, för rådgivning. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och innehar tävlingsinsikt. Kontakten sker främst mot företagskontrollers och ekonomer. Våra kunder finns i hela landet och resor i tjänsten kan förekomma mellan 1-2 dagar i veckan. Du rapporterar direkt till din Försäljningschef och ansvarar självständigt för att nå uppsatta mål.

Kanske har du som mål att ha personal- och resultatansvar i framtiden? Vi ett sammansvetsat team som alla sätter stort värde i att få vara med att påverka verksamheten framåt. Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relationen till våra medarbetare och kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och god förståelse för externredovisning och finansiell ekonomi. Vi tror att du har erfarenhet av företagsrådgivning, B2B försäljning och några års arbetslivserfarenhet.

För att vara framgångsrik hos oss på VO Spets tror vi att du har ett starkt eget driv, är utåtriktad och har en tydlig ambition att skapa resultat och en positiv atmosfär. Att arbeta på Hogia innebär ett öppet sinne och flexibilitet, då vi verkar i en föränderlig miljö. Vi tror att du har ett affärsmässigt sätt, är kommunikativ och vill växa i yrkesrollen.

 

Vi erbjuder dig:

  • unika utvecklingsmöjligheter
  • trevliga och kompetenta kollegor
  • en varierande och utvecklande yrkesvardag
  • att representera ett starkt varumärke med ett kvalitativt helhetserbjudande
  • unika möjligheter att få ta ansvar och utvecklas i ett stabilt tillväxtbolag, med högkvalitativa spetsprodukter inom ekonomiområdet
  • en småskalig miljö präglad av entreprenörskap

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har gemensam fredagsfrukost och stödjer flera olika sociala aktiviteter bland annat vår egen löparklubb, konstförening och kör. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter.

 

Kika gärna på filmen: Hogia rekryterar - Vi fokuserar på utveckling

 

 

Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

 

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2017-01-26
Sista ansökningsdag
2017-03-26
Kontakt
Johanna Axelsson, 0303-688 58Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan